نبات فله یزد یکی از مواد اصلی در دستور العمل های هندی باستان است و طعم شیرینی را میل می کند. تصفیه نشده! سفید نشده و در نتیجه مضر نیست!
تمام مواد مغذی و سرشار از عطر خود را حفظ می کند و طعم دودی طبیعی می دهد. رنگ هندی و بافت دوست داشتنی دارد. هنگامی که شروع به استفاده از آن می کنیم، فواید زیادی برای سلامتی دریافت می کنیم.
آب نبات های نخل استاندارد ما صیقل داده نمی شوند و پردازش نمی شوند. بنابراین حاوی تمام مواد مغذی خود بوده و دارای 0% مواد مصنوعی بوده و یا تقلبی ندارد.
آب نبات های خرما به طور طبیعی سرشار از مواد معدنی هستند. آنها به شیر اضافه می شوند و به بچه ها و زنان باردار داده می شوند تا کلسیم و سایر مواد معدنی آنها را تقویت کنند. این کاملا طبیعی است و فاقد مواد مصنوعی است که ایمنی کامل را برای مصرف تضمین می کند.
آب نبات های خرما سرشار از ویتامین هایی هستند که برای بارداری و دختران نوجوان حیاتی هستند. کلسیم برای استفاده در بدن ما به ویتامین نیاز دارد. ویتامین های حیاتی در آب نبات های کف دست ما وجود دارد. بنابراین، این ویتامین ها اطمینان حاصل می کنند که کلسیم به درستی استفاده می شود.
آهن یکی از مواد مغذی اساسی است که نقش مهمی در بدن ما دارد و استقامت آن است. هموگلوبین خون ما به مقدار زیادی آهن نیاز دارد. آب نبات های خرما دارای مقدار زیادی آهن هستند و از نظر آهن به عنوان مخزن عمل می کنند.
در زمان های قدیم، زمانی که دختری به بلوغ می رسد یا با قاعدگی شروع می شود، از دختران خواسته می شود که مقدار زیادی غذاهای خوشمزه از آب نبات های خرما بخورند.
این برای محافظت از رحم آنها و شروع یک چرخه قاعدگی منظم است. این روزها فقط فست فود می خوریم و طعم و ارزش غذایی این نبات های خرما را فراموش می کنیم.