بادمجان دلمه ای حاوی فیبر است و کالری کمی دارد – آنها می توانند به یک رژیم غذایی سالم و کم کالری کمک کنند.دیریت وزن
فیبر غذایی می تواند به افراد در مدیریت وزن کمک کند.
فردی که از یک رژیم غذایی پر فیبر پیروی می کند کمتر دچار پرخوری می شود، زیرا فیبر می تواند به فرد کمک کند برای مدت طولانی تری احساس سیری کند.
با این حال، بادمجان می تواند روغن زیادی را در هنگام سرخ کردن جذب کند. هرکسی که به دنبال کاهش وزن است، باید آن را به روش دیگری تهیه کند، مانند کبابی یا سرخ کردن آن در هوا.
در اینجا، نکات بیشتری برای کاهش وزن پیدا کنید.بادمجان همچنین حاوی آنتی اکسیدان های لوتئین و زآگزانتین است.
به نظر می رسد لوتئین در سلامت چشم نقشی دارد و ممکن است به جلوگیری از دژنراسیون ماکولای مرتبط با سن کمک کند، که می تواند منجر به از دست دادن بینایی در افراد مسن شود.
درباره دژنراسیون ماکولای مرتبط با سن بیشتر بدانید.
بادمجان ها باید سفت و نسبت به اندازه شان تا حدودی سنگین باشند، پوستی صاف و براق و رنگ بنفش تند داشته باشند. از هر چیزی که پژمرده، کبود یا تغییر رنگ به نظر می رسد خودداری کنید.
آنها را تا زمانی که برای استفاده آماده شوند در یخچال نگهداری کنید. دست نخورده ماندن پوست باعث شادابی بیشتر آنها می شود.
هنگام برش بادمجان، از چاقوی فولاد ضد زنگ استفاده کنید، نه از فولاد کربنی، تا از واکنش فیتوشیمیایی که می تواند باعث سیاه شدن بادمجان شود، جلوگیری کنید.
بادمجان می تواند طعم کمی تلخ داشته باشد. «عرق کردن» بادمجان با نمک، رطوبت و برخی ترکیبات را که به تلخی آن کمک میکنند، خارج میکند و در نهایت گوشت آن را نرمتر میکند.
بادمجان را برش، مکعب، نوار یا نصف کنید و روی تخته بچینید. آنها را با نمک بپاشید بعد از حدود 30 دقیقه نمک را بشویید و تکه ها را خشک کنید.
آنها را سرخ کنید، کبابی کنید، بپزید، کباب کنید یا بخارپز کنید همچنین عرق کردن بادمجان باعث کاهش جذب روغن در حین پخت می شود.