یکی از مواردی که هنگام ورود به مدرسه آشپزی می توانید روی آن حساب کنید این است که مقدار زیادی برش و برش را انجام خواهید داد.
در حالی که مهارتهای مختلفی را یاد خواهید گرفت، از پخت شیرینیهای لطیف گرفته تا تسلط بر بهترین غذاهای ایتالیایی، مهارتی که تقریباً در هر دستور پختی راه پیدا میکند، کار با چاقو است.
چاقو زنجان اصل شما امتداد دست شما خواهد شد به عنوان ستون فقرات حرفه آشپزی شما، تسلط بر مهارت های چاقو بخشی ضروری از آموزش شما است.
ابتدا به یک مجموعه چاقوی با کیفیت نیاز دارید که در حین کار در آشپزخانه مانعی برای شما ایجاد نکند. وقتی صحبت از چاقوها می شود یک سایز مناسب نیست، بنابراین حتماً تعدادی از آنها را تست کنید و ببینید چه چیزی برای شما مفید است.
چاقوهای سرآشپز در همه اندازه ها، وزن ها و مواد موجود هستند ممکن است متوجه شوید که همکلاسی های شما مجموعه های متفاوتی از چاقو دارند، اما این بدان معنا نیست که شما مجموعه ای را اشتباه انتخاب کرده اید.
این به سادگی به این معنی است که شما مجموعه ای را انتخاب کرده اید که بهترین احساس را برای شما داشته باشد. تا زمانی که چاقو در دست شما برازنده و چابک باشد، جای نگرانی نیست.
هنگامی که به دنبال یک مجموعه چاقو هستید، لازم نیست مجموعه ای را جستجو کنید که شامل بیشترین ابزار و ابزار است. به دنبال کیفیت باشید وقتی چاقوی خوبی دارید نیازی به یک سری ابزار تخصصی ندارید. در اینجا چند نکته دیگر وجود دارد.
چاقوهای فولادی آلمانی مستحکم تر هستند. در حالی که ممکن است در مقیاس سختی راکول برای فلزات فقط از 56 تا 58 امتیاز بگیرند، اما معمولاً دارای زوایای حدود 20 درجه در هر ضلع هستند که آنها را قابل توجه تر می کند.
از طرف دیگر، چاقوی ژاپنی از یک تکه فلز بدون مواد دیگر ساخته شده است و چابکی بیشتری دارد. نرخ آن در مقیاس راکول حدود 60 تا 61 است و زاویه ها در حدود 15 درجه در هر طرف فرود می آیند.
اگر قدرت را ترجیح می دهید، ممکن است یک چاقوی آلمانی برای شما مناسب باشد، اما اگر دقت و تیز بودن برای شما مهم باشد، ممکن است به سمت چاقوی ژاپنی حرکت کنید.