خشکبار تواضع روی درختان می روید و از خانواده بادام هندی است. آجیل ها ممکن است زرد یا سبز باشند و پوسته سختی که روی پسته را می پوشاند به محافظت از مهره دانه کمک می کند.
پسته سرشار از عناصر ریز و درشت مغذی مانند پتاسیم، منیزیم و ویتامین B6 است. ویتامین B6 یک ماده مغذی ضروری برای بدن است زیرا به ساخت هموگلوبین در خون کمک می کند.
هموگلوبین برای انتقال اکسیژن به سلول های مختلف داخل بدن مورد نیاز است. علاوه بر این، پسته همچنین سرشار از ویتامین A، نوعی کاروتنوئید است. کاروتنوئیدها برای بهبود بینایی ضروری هستند.
بهترین راه برای مصرف پسته، خوردن آن به صورت خام به عنوان یک میان وعده خوشمزه است. آنها همچنین بسیار محبوب در شیر طعم دار و میلک شیک استفاده می شود.
خرما میوه درخت خرما است و یک دانه دارد. با این حال، می توانید نوع بدون دانه خرما را در بازار پیدا کنید. آنها یک میوه خشک رایج هستند و مردم معمولاً آنها را در زمستان مصرف می کنند. علاوه بر این، آنها به طور طبیعی کم آب هستند و رطوبت کمی دارند. اگرچه خرما کالری و قند بالایی دارد، اما فواید زیادی برای سلامتی دارد.
خرمای خشک سرشار از فیبر غذایی است که به شما کمک می کند سیر نگه داشته و هوس شما را سرکوب کند. سرشار از آهن است که به پیشگیری از مشکلاتی مانند کم خونی کمک می کند. خرما ممکن است به کاهش وزن، افزایش هموگلوبین، بهبود سلامت روده و تامین انرژی کمک کند.
خرما به طور طبیعی سرشار از آنتی اکسیدان و پلی فنول است. آنتی اکسیدان ها به معکوس کردن و جلوگیری از آسیب اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد در داخل بدن کمک می کنند.
خرما گزینه های عالی برای میان وعده است زیرا بسیار سیر کننده است. یکی از راه های گنجاندن خرما در رژیم غذایی می تواند صرف صبحانه همراه با شیر باشد. یک وعده غذایی بسیار مقوی درست می کند.