میگو پاک شده در بازار به این معنی است که در 1 پوند حدود 16 تا 20 میگو دریافت خواهید کرد. این اندازه ها گاهی اوقات با نام نیز همراه هستند.
بنابراین همان میگوی 16/20 را می توان میگوی “اضافی جامبو” نیز نامید. با این حال، این زبان تنظیم نشده است، بنابراین توصیه می کنیم برای بهترین دقت از عدد در هر پوند استفاده کنید.
اگر منجمد میخرید، راون توصیه میکند برای داشتن بهترین طعم و بافت، میگوی پوستهدار و نپخته بخرید.
کیسه را بررسی کنید و بررسی کنید که تنها مادهای که فهرست شده «میگو» است، بدون هیچ گونه مواد نگهدارنده یا افزودنی، و کیسه را بررسی بصری کنید.
اگر پاره یا آسیب دیده است، بهتر است از آن اجتناب کنید. از کیسههایی با کریستالهای یخ زیادی دوری کنید، که میتواند به این معنی باشد که محصول در نقطهای ذوب شده و سپس دوباره منجمد شده است.
در نهایت، مطمئن شوید که میگو سفت و نرم نبودن را بررسی کنید. و راون به ما یادآوری می کند که منجمد به همان اندازه تازه است.
زیرا روش های انجماد راه طولانی را طی کرده اند و بیشتر میگوها بلافاصله پس از برداشت منجمد می شوند که باعث حفظ بافت و طعم می شود.
هنگام خرید میگوی تازه، بهتر است از یک فروشنده غذاهای دریایی مطلع در فروشگاه مواد غذایی خود خرید کنید.
بپرسید که میگوها چه زمانی وارد شدند و چه مدت در معرض نمایش بوده اند. نگاه کنید تا ببینید میگوی که میخرید روی بستری از یخ تازه نشسته است و فراموش نکنید که نگاه کنید و بو کنید! میگوهای تازه باید شفاف به نظر برسند و بوی ماهی ندهند.
وقتی صحبت از شام سریع به میان می آید، این پروتئین سریع پخت مورد علاقه طرفداران است. قبل از پختن، توصیه می کنیم ابتدا میگو را دفینه کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز، یک شکاف کوچک در امتداد پشت میگو برش دهید تا رگ ظاهر شود و آن را بیرون بکشید.
در مورد پوسته، گذاشتن یا درآوردن آن یک اولویت است. اگر در پختن میگو تازه کار هستید، ترک پوسته می تواند ایده خوبی باشد. پوسته به عنوان یک مانع محافظ عمل می کند و میگو را مرطوب نگه می دارد و از پخت بیش از حد جلوگیری می کند.