سرویس چینی زرین تخت باید با لبه پایینی شارژر، یک بشقاب بزرگ، که بعد از اینکه همه دستمال سفره خود را روی پای خود پهن کردند، جدا می شود لیوان آب بالای چاقوی شام، شراب سفید در سمت راست آن و وسط بالای شراب قرمز قرار دارد.
اسمیت میگوید: وقتی بیش از چهار مهمان انتظار میرود، حتماً از قبل صندلی ایجاد کنید. “کارت های مکان یک لمس دوست داشتنی هستند.
یا میزبان ممکن است مردم را به سمت صندلی های خود هدایت کند و به یاد داشته باشید، اگر از کارت های مکان استفاده می کنید، مطمئن شوید که آنها را برای مهمانان خود قرار داده اید، اما نه برای خود.
اگرچه ممکن است پروتکلی به نظر برسد، لی و اسمیت اکیداً توصیه میکنند که از قرار دادن دستمال در زیر چنگالها خودداری کنید. اسمیت میگوید: «صدای کمی ایجاد میکند، و گهگاه چنگال میافتد که مهمانها دستمالهای خود را برای استفاده میکشند.
لی میافزاید: اولین کاری که مردم هنگام نشستن انجام میدهند این است که دستمال را به دست میآورند، و برای رسیدن به دستمال باید تنظیمات مکان را به هم بزنند، که لطفی نیست.
همچنین، به یاد داشته باشید که هنگام چیدن میز از قبل فکر کنید اگر قرار است نان های تست وجود داشته باشد، اسمیت می گوید که یک لیوان شامپاین باید اضافه شود و در انتهای سمت راست قرار داده شود تا مهمانان بتوانند به راحتی لیوان های خود را بالا ببرند.
سوپ در یک ظرف سوپ گرم شده، بالای بشقاب شام سرو می شود و با قاشق سوپ، که در سمت راست بیرونی قرار دارد، میل می شود.
وقتی هر مهمان تمام شد و قاشق خود را گذاشت، کاسه را در گوشه سمت راست بالای بشقاب گذاشت، بشقاب، کاسه و قاشق برداشته میشود. بشقاب نان و کره و چاقوی کره باقی می ماند.
وقتی سوپ با بشقاب سرو می شود، محل استراحت قاشق در ظرف است. موقعیت تمام شده در بالای بشقاب، پشت کاسه، بین 11 و 2 است وقتی بشقاب وجود ندارد، حالت استراحت و تمام شده یکسان است، در کاسه هنگامی که ظرفی به غذا برخورد کرد، دیگر هرگز دست به سفره نزنید.