مهمترین مواد معدنی برای انسان در شیره انگور فله عبارتند از مواد معدنی – پتاسیم، منیزیم، آهن و منگنز، و همچنین فلاونوئیدها و اسیدهای هیدروکسی سینامیک (ترکیبات پلی فنولی با خواص آنتی اکسیدانی).
شیره انگور حاوی رسوراترول است، ماده ای با فعالیت آنتی اکسیدانی بالا.
کاربرد: از این رو ویژگی مفید اصلی شیره انگور: شاخص های کلسترول مضر به حد طبیعی کاهش می یابد. فعالیت قلب و عروق خونی بهبود می یابد، نبض و فشار عادی می شود، تنگی نفس ناپدید می شود، تورم کاهش می یابد.
شیره انگور یکی از مغذی ترین است، حاوی گلوکز و فروکتوز به نسبت مساوی است که به بهبودی سریع، به ویژه پس از فعالیت بدنی فعال کمک می کند.
شیره انگور سفید به ویژه برای افزایش استرس مفید است – حاوی آهن است که به انتقال اکسیژن در بدن کمک می کند.
مضرات: با این حال، تغذیه دلیل منع مصرف شیره انگور برای زنان باردار در سه ماهه سوم بارداری و همچنین برای افراد مبتلا به دیابت و اضافه وزن است.
شیره انگور مجموعه ای منحصر به فرد از اسیدها دارد که اصلی ترین آن ها تارتاریک (به ندرت در آب میوه های دیگر یافت می شود) و L-مالیک است. این اسیدهای آلی به فرآیند هضم کمک می کنند.
مضرات: در اسهال، زخم معده، سیروز کبدی، نارسایی کلیه و همچنین بیماران مبتلا به اختلالات ادراری، شیره انگور منع مصرف دارد.
در میان اسیدهای هیدروکسی سینامیک موجود در شیره انگور، اسید کافتاریک غالب است که دارای فعالیت ضد ویروسی، ضد باکتریایی و ضد التهابی است.
شیره انگور برای سرفه مفید است، مایعات را از ریه ها خارج می کند. شرایط بیماران مبتلا به برونشیت، پلوریت، آسم و حتی در مرحله اولیه سل را کاهش می دهد.
مزایای حاصل از یک نوشیدنی طبیعی نیز به رعایت هنجارها بستگی دارد. از این گذشته ، حتی مفیدترین محصولات نیز بیش از حد مضر هستند. آب انگور تازه فشرده طبیعی نیز از این قاعده مستثنی نیست.
یک عقیده وجود دارد که می توانید آب انگور را هر چقدر که می خواهید بنوشید! پس از همه، بدن خود به شما می گوید که چقدر نیاز دارد. این رویکرد درستی است، اما فقط برای یک فرد با تجربه در چنین سیستم تغذیه ای. و متخصصان تغذیه توصیه هایی ارائه کرده اند که برای افرادی که هیچ گونه منع مصرفی برای نوشیدن آب انگور طبیعی ندارند مناسب است.