قند های موجود در سیب چه تاثیری برای بدن دارد؟

هدف از این مطالعه مقایسه محتوای فنلی کل، فعالیت مهارکننده رادیکال، محتوای آنتوسیانین کل، قند و پروفایل پلی فنلی دو رقم سیب («Discovery» و «Red Aroma Orelind») بود.
سیستم های تولید سیب قرمز ارگانیک و یکپارچه در شرایط آب و هوایی غرب نروژ.
سیب
شانزده قند و چهار الکل قند و 19 پلی فنل در پوست سیب درختی سبز یافت شد، اما پلی فنول کمتری در پالپ مشاهده شد و پوست هر دو سیب و در هر دو سیستم تولید به طور معنی داری TPC و RSA بالاتری نسبت به پالپ داشت.
پوست سیب درختی مینیاتوری یکپارچه دارای TPC بالاتری نسبت به پوست سیب های ارگانیک بود، در حالی که سیب های ارگانیک TAC بالاتری نسبت به سیب های یکپارچه داشتند.
سطوح ساکارز و گلوکز در سیب درختی شیراز ارگانیک بالاتر بود. فروکتوز وابسته به رقم بود در حالی که قندهای جزئی در میوه های تلفیقی بیشتر بود. فراوان ترین ترکیب پلی فنلی در پوست ارقام مورد آزمایش کوئرستین 3-O-گالاکتوزید بود، در حالی که اسید کلروژنیک بیشتر در پالپ بود.
از نظر پلی فنل ها، فلورتین، فلوریدزین، پروتوکاتچوئیک اسید، بایکالئین و نارینجنین در سیب ارگانیک بالاتر بود، در حالی که کورستین 3-O-گالاکتوزید، کامفرول 3-O-گلوکوزید، اسید کلروژنیک و اسید سیرینگیک در میوه های تلفیقی بیشتر بود.
در نتیجه، “Discovery” ارگانیک و “Red Aroma Orelind” یکپارچه، فراهمی زیستی بالاتری از ترکیبات مرتبط با سلامت از پوست و پالپ داشتند.
  • منابع:
    1. Analysis of Apple Fruit
  • تبلیغات: 
    1. استفاده از شیرآلات در مسابقات پرتاب نیزه!
    2. ساخت عینک فرا بنفش با استفاده از گلاب
    3. با این روش ها همیشه یک قدم از بقیه جلوتر باشید
    4. پیاز و تاثیر آن بر کووید-19