قابلمه تفلون سایز 40 از زمان های بسیار قدیم وجود داشته است. بر این اساس، آرمان ها و مصالح مناسب در طول این سال ها گذرا بوده است. امروزه دو مورد از مواد پیشرو موجود تفلون و سرامیک هستند.
این مواد ظروف پخت و پز به دلیل خاصیت نچسب بودنشان مورد احترام هستند و به راحتی می توانید غذاهای چسبناک مانند تخم مرغ، کرپ و غیره درست کنید. بنابراین می توانید به راحتی آنها را تمیز کنید.
تفاوت اساسی این مواد در کارایی آنها در رهاسازی مواد غذایی است. عموماً سرامیک و تفلون و نچسب است اما تفلون به ماندگاری بیشتر از سرامیک شهرت دارد. از سوی دیگر، تولیدکنندگان ظروف سرامیکی مواد خود را به عنوان ایمن ترین جایگزین قرار می دهند که به دلایلی که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت، قابل درک و معتبر است.
اما این فقط یک نمای کلی در سطح بالا است. حالا بیایید کارها را با جزئیات شروع کنیم.
تفلون بیشتر یک نام تجاری است تا خود مواد آشپزی. ظروف آشپزی تحت نام تجاری تفلون معمولاً از پوشش PTFE با استفاده از PFOA استفاده می کنند. از زمانی که در دهه 1930 ساخته شد، ظروف تفلون چوب های زیادی پیدا کردند.
و این به حق است. استفاده از PFOA به عنوان پوشش با یک کامیون با اثرات بالقوه خطرناک همراه است. برای ذکر چند مورد، این اثرات از چندین بیماری گرفته تا سرطان متغیر است.
به همین دلیل تفلون از آن زمان این پوشش PFOA را از ظروف خود حذف کرده است. امروزه مردم هنوز به ظروف تفلون ظروف PTFE می گویند. اما این بسیار نادرست است. تفلون دیگر از این مواد برای پوشش خود استفاده نمی کند و به همین دلیل دلیلی برای نامیدن ظروف PTFE ندارد.
امروزه یکی از ایمن ترین ظروف آشپزی موجود است. علاوه بر ایمنی، دارای خواص نچسب رضایت بخش است که تمیز کردن آن را در عرض چند ثانیه آسان می کند.