روغن حیوانی نیم کیلویی هستند که از گیاهان، حیوانات یا ترکیبات مصنوعی ساخته میشوند که هنگام سرخ کردن، پختن و آماده کردن غذاها برای مصرف استفاده میشوند.
ما سه لیپید در روغن های پخت و پز پیدا می کنیم، تری گلیسرول فسفولیپیدها و استرول ها. تری اسیل گلیسرول ها رایج ترین چربی موجود در غذاهای ما هستند.
روغن حیوانی زیادی وجود دارد این پست وبلاگ بر روی رایج ترین روغن های پخت و پز مشتق شده از گیاهان و حیوانات تمرکز خواهد کرد.
چربی حیوانی و فرآورده های حیوانی را می توان به روغن های پخت و پز تبدیل کرد. اینها می توانند شامل شوند
ما از روغنهای پخت و پز برای اهداف زیادی استفاده میکنیم، اما اغلب، روغنها طعمی را میدهند که مایلیم در غذاهایی که آماده میکنیم بگنجانیم.
به عنوان مثال، یک کالای پخته که از گوشت خوک حیوانی استفاده می کند، طعم متفاوتی نسبت به کالای پخته ای که از مارگارین تهیه شده از یک گیاه استفاده می کند، خواهد داشت.
ما برای حفظ عملکرد بدن خود به چربی در رژیم غذایی خود نیاز داریم. چربی ها بلوک های ساختمانی لازم را برای حمایت از مقررات هورمونی، عملکرد سیستم ایمنی و رشد و نگهداری استخوان، اندام و اعصاب فراهم می کنند. به طور خلاصه، ما برای حفظ سلامت خود به چربی نیاز داریم.
با این حال، چربی های موجود در رژیم غذایی ما لزوماً نباید از روغن پخت و پز تهیه شوند. آنها می توانند از غذاهایی که ما می خوریم مانند آجیل، ماهی، گوشت و محصولات لبنی به دست بیایند.
چربی های سالم موجود در بسیاری از روغن های گیاهی می توانند برای سلامتی ما مفید باشند بسته به چیزی که درست می کنید، ممکن است برای پختن یا آماده کردن غذای خود به روغن خاصی نیاز داشته باشید.
روغن های پخت و پز نقاط دود متفاوتی دارند. نقطه دود دمایی است که در آن روغن پخت و پز شروع به سوختن می کند و دیگر برای استفاده مناسب نیست.
اگر از روغنی با نقطه دود صحیح استفاده نکنید، خطر درست پختن غذای خود، سوختن روغن یا احتمالاً ایجاد خطر آتش سوزی را در پی خواهید داشت.