مواد فعال موجود در رب گوجه شایان تاثیر مفیدی بر قلب دارد. این امر با این واقعیت تأیید می شود که ایتالیایی های گوجه فرنگی دوست کمتر از سایر اروپایی ها از بیماری های قلبی عروقی رنج می برند.

رب گوجه فرنگی نیز هضم غذا را بهبود می بخشد. بنابراین، باید با غذاهای “سنگین” مانند گوشت های چرب و پاستا ترکیب شود.

ویتامین B1 نیز قابل ذکر است که باعث افزایش متابولیسم می شود. به این نکته اضافه کنید که رب گوجه فرنگی پر از فیبر است و حتی یک گرم چربی هم ندارد. در اینجا محصول رژیمی مناسب برای شما است.

خانم ها خوشحال خواهند شد که بدانند ویتامین E موجود در گوجه فرنگی در ترکیب با لیکوپن، پوست را صاف و الاستیک می کند و همچنین پیری را در سطح سلولی کند می کند.

قابل ذکر است که رب گوجه فرنگی این خواص را به میزان بیشتری نسبت به سبزیجات تازه دارد. برای احساس تأثیر مطلوب، کافی است هر روز تا 50 گرم رب گوجه فرنگی بخورید.

همانطور که می بینید، رب گوجه فرنگی یکی از سالم ترین کاربردهای آشپزی گوجه فرنگی است. با این حال، از تنها مورد بسیار دور است. سایر تغییرات جالب را می توان در خط تولید گوجه فرنگی یافت.

گوجه فرنگی در آب خود فرصتی برای لذت بردن از طعم های روشن تابستان در میانه زمستان است. به لطف فناوری آماده سازی ویژه، تقریباً تمام مواد ارزشمند به طور کامل حفظ می شوند. لطیف ترین تفاله گوجه فرنگی به معنای واقعی کلمه در دهان ذوب می شود و طعمی بی نظیر به شما می دهد.

لچو طبیعی “گوجه فرنگی” یک هدیه واقعی برای دوستداران حفظ خانه است. پس از همه، آنها آن را به بهترین سنت های مادربزرگ های ما درست می کنند: از فلفل دلمه ای آبدار، پوره گوجه فرنگی انتخاب شده، شکر، نمک و ادویه های معطر. خوردن آن به همین شکل و افزودن آن به غذاهای اصلی به عنوان سس روشن لذت بخش است.

ترشی گوجه فرنگی یکی دیگر از انواع محبوب است. تصور یک منوی زمستانی یا یک میز سال نو بدون آن غیرممکن است. این پیش غذا به تنهایی فوق العاده خوب است. با این حال، سالاد، سوپ، ماکارونی، کاسرول و پای با آن فقط بهتر می شوند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *