بعد از خوردن شیره خرما مینو سال های طولانی بخندین

افزایش محتوای خاکستر برای شیره خرما مینو نر و ماده مشاهده شد این احتمالاً می تواند به دلیل تأثیرات روش ضربه زدن روزانه باشد که باعث کاهش سطح مغذی عناصر تشکیل دهنده می شود. برای غلبه بر این استرس، گیاه از یک سیستم مکمل جذب عناصر معدنی استفاده می کند.

در شیره خرما نر و ماده، شفافیت این شیره طبیعی را ثابت کرد. در مقایسه با آنهایی که قبلا برای شیره دگلت نور گزارش شده بود، شیره های نر و ماده هر دو تیره تر و رنگ قرمز روشن تر  بودند جنسیت گیاه ممکن است بر کیفیت شیره تأثیر بگذارد.

این نتیجه با گزارش‌های قبلی در مورد شیره درخت خرما بوراسوس در بورما مطابقت دارد، جایی که تا شش کیفیت شیره بر اساس مرحله ضربه زدن و جنسیت گیاه متمایز شد.

شکر ماده اصلی شیره خرما نر و ماده بود که با یافته های گزارش شده برای شیره مطابقت دارد در مقایسه با شیره خرما نر، شیره خرما ماده سطوح قند بیشتری را نشان داد. مشاهده شد که این نرخ ها پس از یک هفته ضربه زدن افزایش یافت.

در حالی که کسر قند در شیره خرما ماده تحت سلطه ساکارز بود، هیچ تفاوتی بین محتویات ساکارز و گلوکز برای شیره نخل نر مشاهده نشد.

پس از یک هفته ضربه زدن، میزان ساکارز در شیره های نر و ماده کاهش یافت، در حالی که میزان گلوکز و فروکتوز افزایش یافت. این را می توان به دخالت فعالیت اینورتاز نسبت داد که هیدرولیز ساکارز را به یک مخلوط هم مولار از گلوکز و فروکتوز کاتالیز می کند.

مانند شیره خرما ماده، شیره نر حاوی فنیل آلانین نیست این آخرین اسید آمینه پیش ساز بیوسنتز اسید سالیسیلیک است که یکی از فیتوهورمون های اصلی در تعیین جنسیت است.