ارده کنجد سبوس دار در سطح جهان، هند، سودان، میانمار، چین و تانزانیا تولیدکنندگان عمده کنجد هستند.
در سال های اخیر، تولید ارده کنجد قهوه ای در کشورهای آفریقایی افزایش یافته است و تانزانیا به عنوان بزرگترین تولید کننده دانه کنجد جایگزین هند شده است.
بر اساس گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد، تولید جهانی کنجد در سال 2017، 5.899 میلیون تن بوده که 806000 تن آن در تانزانیا و 733000 تن در چین تولید شده است.
ارده کنجد ایرانی به دلیل بوی بسیار معطر و طعم ملایم آن به طور گسترده رشد و محبوبیت دارد. در زندگی مردم، دانههای کنجد اغلب برای تهیه انواع غذاها مانند روغن کنجد، رب کنجد یا برای تزیین سایر غذاها استفاده میشود.
ارده کنجد ایرانی به دلیل بوی بسیار معطر و طعم ملایم آن به طور گسترده رشد و محبوبیت دارد. در زندگی مردم، دانههای کنجد اغلب برای تهیه انواع غذاها مانند روغن کنجد، رب کنجد یا برای تزیین سایر غذاها استفاده میشود.
وضعیت ارزش غذایی علمی ارده کنجد بسته بندی در سال 2002 زمانی که در فهرست مواد دارویی و غذایی منتشر شده توسط وزارت بهداشت سابق چین قرار گرفت، در سطح قانونی مشخص شد.
- منابع:
- تبلیغات: