با خوردن انجیر سیاه از دست کابوس هایتان خلاص شوید

انجیر سیاه اگر قبلاً از طرفداران این میوه خوشمزه بودید، اما از خواص و فواید آن بی اطلاع بودید، اکنون می توانید دلایل تداوم گنجاندن این میوه در وعده های غذایی خود را دریابید. فواید سلامتی انجیر را بشناسید.

علاوه بر این که این میوه منبع ویتامین و مواد معدنی است، برگ انجیر سرشار از فیبر، اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان است.

بنابراین، می توان از آن برای تهیه دمنوش استفاده کرد. مصرف منظم می تواند به کاهش سطح کلسترول LDL، که به عنوان کلسترول بد نیز شناخته می شود، کمک کند.

انجیر سرشار از پتاسیم و مقدار کمی سدیم است. این ماده معدنی حاوی اسیدهای چرب ضروری است که به کاهش فشار خون کمک می کند و به حفظ فشار قلب کمک می کند که از بروز برخی بیماری های قلبی عروقی مانند فشار خون بالا جلوگیری می کند.

همانطور که می دانیم انجیر دارای محتوای بالایی از فیبرهای محلول و پکتین است که آن را به میوه ای عالی برای تنظیم و حفظ عملکرد صحیح دستگاه گوارش تبدیل می کند. اثر کمی ملین آن باعث دفع منظم سموم می شود.


مصرف منظم فیبر همچنین می تواند به تنظیم سطح انرژی کمک کند. از آنجایی که انجیر میوه‌ای سرشار از فیبر و قند طبیعی است، آن را به میوه‌ای عالی برای جلوگیری از خستگی و تامین انرژی مورد نیاز برای ریکاوری پس از تمرین تبدیل می‌کند. فیبر موجود در آن نیز به احساس سیری کمک می کند.

انجیر یک میوه بسیار غنی از کلسیم است. به ازای هر 100 گرم از این میوه، ما حدود 16 درصد از دوز توصیه شده روزانه را می خوریم. کلسیم به جلوگیری از پوکی استخوان کمک می کند و همچنین به افزایش تراکم استخوان کمک می کند.

با بدبختی زیاد برای دوستداران این میوه فصلی است. با این حال، این همه خبر بد نیست زیرا می توانید در تمام طول سال از این میوه لذت ببرید. انجیر علاوه بر اینکه می‌توانید آن‌ها را خشک کنید، می‌توانید به یک پاستیل خوشمزه برای نان شما نیز تبدیل شود.

با این حال، می توانید چند پیشنهاد دسر خوشمزه مانند این فنجان های ماسکارپونه با مربای انجیر با گردو یا برای میان وعده ای مانند این اسکون های خوشمزه با مربای انجیر و گردو را امتحان کنید. . تمام دستور العمل های غیر قابل مقاومت انجیر را در اینجا کشف کنید