این دستور پخت خرما شکلاتی بوشهر واقعا نمی تواند ساده تر باشد ابتدا، خرماهای خود را حذف می کنید. سپس 1 قاشق چایخوری کره بادام را بردارید و داخل خرما بمالید. سعی کنید قسمت بیرونی خرماهایتان را تا حد امکان تمیز نگه دارید. تا زمانی که خرما یا کره بادام تمام شود این کار را تکرار کنید.
سپس، شکلات تلخ را بردارید، آن را در یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید و به مدت 30 ثانیه در مایکروویو قرار دهید. هم بزنید و به مدت 30 ثانیه مایکروویو را ادامه دهید تا شکلات شما کاملا ذوب شود.
هر خرمای مدجول را بردارید و آن را تا نیمه در شکلات تلخ فرو کنید. کنار بگذارید. این کار را با تمام خرماهای پر شده تکرار کنید در نهایت خرما را با چند تکه نمک دریا بپاشید. به مدت حداقل 1 ساعت یا به مدت دلخواه به یخچال منتقل کنید تا خنک شود.
هر بار که به من نیاز دارید، یک تاریخ با شکلات بگیرید در اینجا برخی از تغییراتی که من دوست دارم برای این دستور پخت خرما پر شده با کره بادام درست کنم آورده شده است:
کره بادام زمینی را جایگزین کره بادام زمینی کنید خرمای شکم پر با کره آجیلی اگر طرفدار بادام زمینی نیستید، می توانید از هر کره آجیلی که دوست دارید به عنوان جایگزین کره بادام در این دستور پخت خرمای شکم پر استفاده کنید. من عاشق کره بادام هندی و مخلوط کره آجیل هستم.
برای یکی دیگر از انواع خرمای شکم پر گیاهی، این خرما کمی خوشمزه تر است، خرمای مدجول خود را با تاهینی پر کنید.
خرما با شکلات سفید از شکلات سفید و نمک دریایی صورتی استفاده کنید تا این خرما را به یک خوراکی شایسته کریسمس تبدیل کنید. می توانید از دانه های فلفل قرمز و سبز نیز استفاده کنید.
خرما با روکش شکلات شیری به جای شکلات تلخ از شکلات شیری استفاده کنید خرمای نمک دریایی طعمدار از نمک دریایی طعمدار مانند نمک دریای توس یا نمک دریایی آویشن قطبی از Saltverk استفاده کنید.
خرماهایی که با شکلات روبی پوشانده شده اند برای یک لمس فوق العاده خاص، خرمای پر شده با کره بادام خود را در مقداری شکلات یاقوتی آب شده فرو کنید.